"Şehidimi Tanıyorum, Anısını Yaşatıyorum" Projesinde Final

TAKİP ET

Karaman İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Strateji Geliştirme Şubesi AR-GE birimi tarafından “Projelerle Karaman” çerçevesinde Valimiz H.Engin Sarıibrahim’in eşi Hatice Sarıibrahim Hanımefendinin himayelerinde şehitlerimizin isimleri verilen okullarda Kasım ayında başlatılan “Şehidimi Tanıyorum, Anısını Yaşatıyorum” Projesi’nde duygu dolu final.
Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla ve Kuran-ı Kerim tilaveti ve şehitlerimizi için yapılan dualarla devam eden programda 
merkez ve ilçelerinde düzenlenen proje kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerin amacı ve hedefine ilişkin katılımcılara hitap eden Hatice Sarıibram, projenin hazırlanmasında ve uygulanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. 
Yıl sonu etkinlikleri kapsamında hazırlanan  programda, okul öğrencilerinin sergiledikleri gösteriler katılımcılar tarafından ilgiyle takip edilirken, proje çerçevesinde il genelinde düzenlenen “Şehidime Mektup” ve “Şehidime Şiir” yarışmasında dereceye giren öğrenciler eserlerini katılımcılarla paylaştılar.
Kalplerde ve gönüllerde derin izler bırakan programa vali H. Engin Sarıibrahim ve Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Hüsamettin Aslan'ın yanısıra il protokolü ve proje dahilindeki okullar ve öğrenciler katıldı.  Proje kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Ödül töreninin ardından Vali  H. Engin Sarıibrahim, şehitlerimizin adının yaşatılarak genç nesillere tanıtılmasını amaçlayan projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
Programın ardından Vali H. Engin Sarıibrahim ve eşi Hatice Sarıibrahim, şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenerek sohbet ettiler