Sağanak Yağış Taşkınlara Sebep Oldu

TAKİP ET

Karaman merkeze bağlı İslihisar, Kisecik ve Demiryurt köylerinde yağan şiddetli sağanak sonucu sel meydana geldi.

İki gündür devam eden sağanak yağışlar sonucu islihisar ve Kisecik Köylerinde su taşkınları meydana geldi. Karaman Tarım ve Orman Müdürü Yusuf Şahinbaş, taşkının ardından bölgeye giderek incelemelerde bulundu.
Şahinbaş, yaptığı açıklamada, "Bu gün yağan aşırı yağış nedeni ile İslihisar köyümüzde meydana gelen taşkın nedeni ile muhtarımıza ve köylülerimize geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. '' dedi 

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, İç Ege, Akdeniz (Hatay hariç), İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı ile Çanakkale'nin iç kesimleri, Balıkesir ve Muğla çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Burdur, Isparta, Aksaray, Konya, Karaman, Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat, Nevşehir, Kastamonu, Sinop, Samsun, Ordu, Amasya, Tokat çevrelerinde yer yer kuvvetli, Kastamonu'nun kuzeyi, Sinop un çevrelerinde yer yer çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor.