Özel Güvenlik Haftası'nda KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı'ya Ziyaret

TAKİP ET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, 26 Haziran- 30 Haziran tarihleri arasında kutlanan Özel Güvenlik Haftası’nda, Genel Sekreter Yardımcısı Zihni Oğuz Şimşek ile güvenlikten sorumlu KMÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Veysel Göktekin  ve beraberindeki  koruma ve güvenlik personelinden oluşan heyeti makamında kabul etti.

Özel Güvenlik  Haftası nedeniyle gerçekleştirilen ziyarette, Rektör Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) yerleşkelerinin huzur ve güvenliğinden sorumlu Özel Güvenlik  çalışanlarının rollerine dikkat çekerek, özverili çalışmalarından dolayı heyete teşekkür etti.

İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Veysel Göktekin, Rektör Prof. Dr. Mehmet Gavgalı’ya KMÜ Koruma ve Özel Güvenlik Birimi hakkında birifing verdi. Göktekin, verdiği brifingte özel güvenlik görevlilerinin önemini vurgulayarak Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi koruma ve özel güvenlik personeli ve Özel Güvenlik Haftası etkinlikleri hakkında detaylı bilgi verdi.

KMÜ Rektörü Mehmet Gavgalı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, heyetin Özel Güvenlik Haftası’nı kutladı ve çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Rektör Mehmet Gavgalı, ziyaret sonrası yapmış olduğu paylaşımında ise “Özel Güvenlik Görevlileri Günü ve Haftası dolayısıyla üniversitemizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasında önemli görevler üstlenen güvenlik personelimizi ağırladık.” ifadelerini kullandı.



KMÜ Mehmet Gavgalı Rektör Özel Güvenlik Haftası’ Veysel Göktekin Zihni Oğuz Şimşek