Ordu İstanbul Uçak Bileti

TAKİP ET

 

Sadece Türkiye’nin değil, dünyanın en büyük metropolleri içinde yer alan İstanbul, geçmişten günümüze gelen zengin tarihiyle, birçok büyük medeniyete yapmış olduğu ev sahipliği ile ve büyüleyici şehir hayatı ile her yerden ziyaretçi akınına uğruyor. Anadolu’nun her köşesinden misafir ağırlayan İstanbul, Ordu’dan da çok sayıda ziyaretçiye ev sahiplği yapar. Siz de bütçenize uygun Ordu İstanbul uçak bileti ile bu eşsiz şehrin her köşesini gezebilirsiniz.

Ordu’dan İstanbul’a seyahat etmek istiyorsanız o halde sizin için en iyi alternatif Bilet Dükkanı’dır. Mobil uygulaması ve web sitesi üzerinden Ordu istanbul uçak bileti için fiyat karşılaştırması yapabilir ve size en uygun olanı tercih edebilirsiniz. Birbirinden uygun kampanyaları sayesinde tatil planlarını gerçeğe dönüştüren Bilet Dükkanı, en ucuz Ordu İstanbul uçak bileti İstanbul hayalini de gerçeğe çevirir.

Şehir Merkezinden Ordu Havalimanı’na Ulaşım

Ordu İstanbul uçak bileti olanların ilk durağı olacak olan Ordu Giresun Havalimanı, ulaşım açısından son derece rahattır. Türkiye’de ve Avrupa’da deniz üzerine yapılmış ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı, yılda yaklaşık 3 milyon yolcu taşıma kapasitesine sahiptir. Şehir merkezinden Ordu-Giresun Havalimanı’na ulaşmak için farklı alternatifler mevcuttur. Ordu İstanbul uçak bileti almış olan yolcular havalimanına ulaşım için Havaş, taksi ve araç kiralama yöntemlerini tercih ediyorlar.

İstanbul Havalimanı’ndan Şehir Merkezine Ulaşım

Ordu İstanbul uçak bileti olan yolcuların eşsiz bir tatile başlamadan önceki son adımı ise İstanbul Havalimanı’ndan şehir merkezine ulaşımdır. İstanbul’un Avrupa Yakası’nda yer alan İstanbul Havalimanı 29 Ekim 2018 yılında hizmete başladı. Uluslararası çapta hizmet verirken her yıl milyonlarca insanı bir noktadan bir noktaya taşır. Arnavutköy ilçesinde yer alan İstanbul Havalimanı’na şehir merkezinden ulaşım son derece çeşitli ve kolaydır.  Şehir merkezine 50 KM uzaklıkta olan havalimanına; belediye otobüsleri, Havaist hatları, taksiler ya da araç kiralama servisi ile ulaşım sağlanır. İstanbul seyahati boyunca rahat etmek ve gideceği yerlere kolayca ulaşmak isteyen Ordu İstanbul uçak bileti yolcuları genelde İstanbul araç kiralama seçeneğini tercih eder. Ancak ekonomik bir şekilde istanbul şehir merkezine ulaşım tercih ederler ise Havaİst servisleri veya İETT otobüslerini tercih edebilir.

Ordu İstanbul Arası Uçakla Kaç Saat?

Ordu İstanbul uçak bileti olan yolcular seyahat süresi hakkında da araştırma yapar.Tercih ettiğiniz hava yolu firması ve aktarmalı uçuşlarınıza göre değişiklik gösteren yolculuk süresini, Bilet Dükkanı’nın geliştirilmiş filtreleme alanı sayesinde karşılaştırmalı olarak öğrenebilirsiniz. Ordu İstanbul uçak bileti olan yolcular eğer direkt uçuş tercih etmişse 1 saat 35 dakika süren bir uçuşla İstanbul’a gidebilir. 

Konforlu ve avantajlı bir seyahatin yanında en uygun ordu İstanbul uçak bileti için https://www.biletdukkani.com/ordu-istanbul-ucak-bileti adresini ziyaret edebilirsiniz.