ÖĞ-DER Karaman Şubesinden ''Peygamberimizin Eğitim Metodu '' Konferansı

TAKİP ET

ÖĞ-DER Şuurlu Öğretmenler Derneği Karaman Şubesi tarafından düzenlenen "Bir Eğitimci Olarak Hz.Muhammed Sav "konulu konferans Yunus Emre Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Konferansa Öğ-Der üyesi öğretmenler ve  çok sayıda vatandaş katıldı. Kayra Özdemir'in Kuran'ı Kerim tilavetiyle başlayan konferansın açılış konuşmasını yapan  ÖĞ-DER  Karaman Şube Başkanı Bestami Eser,  ''Kuranın mesajını, efendimizin örnekliğini tam olarak anlayabilseydik bugün ne siyonistler ne de onların dostu olan Batı dünyası yaşattıkları bu vahşeti akıllarından bile geçiremezlerdi.

''Ben ancak öğretici olarak gönderildim.” Diyen peygamber efendimizin eğitimci yönünü, değerli HASAN ACAR Hocamız, bizlere anlatacaklar… kendisinin, o güzel anlatınmından hakkıyla istifade etmeyi diliyor; Programımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.  Programımıza katılım gösteren siz kıymetli misafirlerimize teşekkür ediyor, tekrar hoş geldiniz diyorum.'' dedi

Programa konuşmacı olarak katılan Karaman İl Müftülüğü Uzman Vaizi Hasan Acar sunumunda, peygamber efendimizin eğitimci yönünü, eğitim metodunu ve İslam dünyasının içinde bulunduğu durumu ve bugün Hazreti Muhammed’i (s.a.v.) nasıl anlamamız gerektiği üzerinde durdu.