Kolay Marka Süreç Sistemi; E Tescil

TAKİP ET

Markalaşma sürecinizi tüm aşamaları ile en hızlı şekilde takip edebilmek istiyorsanız e-tescil sistemini kullanabilirsiniz.

Markalaşma sürecinizi tüm aşamaları ile en hızlı şekilde takip edebilmek istiyorsanız e-tescil sistemini kullanabilirsiniz.  Markalaşma işlemlerini hızlandırmak ve her bir adımı takip ederek işlemlerinizin hangi aşamada olduğunu öğrenebilmek için e tescil sistemi geliştirilmiştir. Bu sistem aynı zamanda kolay marka süreç sistemi olarak adlandırılmaktadır.  Bu sistem sayesinde marka tescil başvuru durumunuzun ne aşamada olduğunu sistem tarafından size yapılan bilgilendirmeler doğrultusunda takip edebilirsiniz.
Kolay marka süreç sistemi E Patent firması tarafından geliştirilmiş olan bir sistemdir. E Patent Bilişim uzmanlarının tasarlamış olduğu bu sistem marka başvurularını E Patent üzerinden yapan tüm başvuru sahiplerinin kullanabileceği bir uygulamadır.

E tescil sistemi ile her şeyden haberdar olun

E Patent firması markalaşma adına ihtiyaç duyacağınız tüm hizmetleri profesyonel bir şekilde sizlere sunan bir firmadır. Bu firma aracılığıyla yapacağınız tüm başvurular özel olarak hazırlanmış sistemler ile desteklenmektedir. Bir başvuru yapmanın çok daha ötesinde yapılan başvuruları teknolojinin de sağlamış olduğu Faydalar ile sorunsuz ve kusursuz bir şekilde tamamlamanız hedeflenmektedir.
E Patent firması Bilişim uzmanları e tescil sistemini geliştirirken bu alanda doğan ihtiyaçları en ince ayrıntılarına kadar analiz etmiş ve bu doğrultuda firmalarına özel bir uygulama tasarlamıştır. Bu uygulama sayesinde yapmış olduğunuz marka tescil başvurularınız tüm aşamaları ile sizlere bildirilmektedir.  Burada asıl amaç marka tescil sürecindeki tüm adımlardan anında haberdar olabilmenizdir.

E tescil sistemi nasıl kullanılır

E tescil sistemi Türk Patent Enstitüsü’ne yapmış olduğunuz marka tescil başvurularını anlık olarak takip etmenizi sağlayan özel bir sistemdir. Tescil sürecinde gelişen tüm adımlardan anında haberdar olabilmek ve dolayısıyla marka tescil sürecinizi kusursuz bir şekilde takip etmenizi sağlayan bu sistemi kullanabilmek için başvurularınızı E Patent üzerinden Yapılıyor olması gerekmektedir.
Etescil sistemini kullanabilmek için E Patent resmi Web sayfasına giriş yapabilirsiniz. Burada yer alan iletişim bilgileri üzerinden E Patent uzmanları ile birebir görüşmeler sağlayabilirsiniz. Öncelikli olarak marka tescil başvuru aşaması hakkında detaylı olarak bilgi alabilirsiniz. Ardından E Patent tarafından sizler için özel olarak hazırlanmış olan markalaşmayı kolaylaştıran E tescil sistemi ile birlikte diğer tüm sistemlerin detaylarını öğrenebilirsiniz. Gerekli görüşmeleri sağlayarak anlaştığınız taktirde marka başvuru süreci için gerekli olan belge ve bilgileri hazırlayarak E Patent uzmanlarına ulaştırabilirsiniz. Bu aşamadan sonra marka tescil çalışmalarınız resmi olarak başlatılacaktır. Bu süreçle birlikte eş zamanlı olarak e tescil sistemini de aktif olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.
E tescil sistemini kullanmaya başladığınızda;

Marka tescil başvurularınız da her bir adımı anlık olarak takip edebilirsiniz.

Başvuru işlemlerinizde tüm süreç E Patent uzmanları tarafından kontrollü bir şekilde ilerlemektedir. Bu kontrollü süreç sizlere telefon, e mail ve SMS yöntemleri ile anlık olarak iletilmektedir.

Marka tescil başvurularınız da başvuru durumunuzun ne olduğunu öğrenmek için sormanıza gerek kalmadan her bir hareket sizlere iletilmektedir.Adres 1: 34396 Beybi Giz Plaza Kat:26 Maslak
Sarıyer / İSTANBUL
E-Mail: info@e-patent.com.tr
Telefon:
0850 308 53 30
----------------------------------------------------
Adres 2: Plevne Mah. Can Sk. Özdemir Sitesi
Altıeylül / BALIKESİR
E-mail: info@e-batu.com.tr
Telefon:
444 6 956