KARAMAN'LI MUHAMMED, TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

TAKİP ET

Karaman Zübeyde Hanım Ortaokulu atletizm takımı sporcularından Muhammed Kerem Akkuş, Okul Sporları Küçükler Puanlı Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda 1000 metre erkeklerde altın madalya kazanarak Türkiye şampiyonu oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığı’nın 2023 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Bursa’nın ev sahipliğinde düzenlenen Okul Sporları Küçükler Puanlı Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda atletizm antrenörüMevlüt İnanır, beden eğitimi öğretmenleri Şerife Altunbaş ve Tevfik Demir eşliğinde Karaman’ı temsil eden Zübeyde Hanım Ortaokulu atletizm takımı 1000 metre erkeklerde Muhammed Kerem Akkuş ile altın madalyaya uzandı. Rakiplerine büyük bir fark atarak Türkiye şampiyonu olan Akkuş, elde ettiği bu deresi ile başarılarına bir yenisini daha eklemiş oldu.

Bursa’da düzenlenen şampiyonada dereceye giren sporcuları tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “İlimizi okul sporları kapsamında düzenlenen yarışmalarda temsil eden sporcularımızdan üst üste başarılar gelmeye devam ediyor. Son olarak Bursa’da düzenlenen Puanlı Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda sporcularımız güzel derecelere imza atarak bizleri tekrar gururlandırdılar. İnşallah sporcularımız bu başarıları artarak devam edecek ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edecekler. Bizleri başarılarıyla gururlandıran sporcularımızı tekrar tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”