Emeklilere müjde! Hesaplarınızı kontrol edin

TAKİP ET

SGK, emeklilere Kurban Bayramı ikramiyelerini ödemeye başladı. Kurumdan yapılan son dakika duyurusuna göre, emekliler bugünden itibaren hesaplarına yatırılan ikramiyeleri çekebilecekler

 

SGK, emeklilere yönelik yaptığı son dakika duyurusunda Kurban Bayramı ikramiyelerinin ödenmeye başlandığını açıkladı. Milyonlarca emeklinin dört gözle beklediği bu haber, Kurban Bayramı öncesinde büyük bir sevinç yarattı. Emekliler, bugünden itibaren hesaplarına yatırılan ikramiyelerini çekebilecekler.

Elazığ Haber ’de yer alan habere göre; SGK'dan yapılan açıklamada, "Emeklilerimizin Kurban Bayramı ikramiyelerini bugün ödemeye başlıyoruz" ifadelerine yer verildi. Toplamda 12 milyon emeklinin faydalanacağı bu ödemeler, hesaplara bugünden itibaren yatmaya başladı. Emekliler, ikramiyelerini banka hesaplarından veya PTT şubelerinden alabilecekler.

12 MİLYON EMEKLİYE ÖDEME

Bu yıl toplamda 12 milyon emeklinin faydalanacağı Kurban Bayramı ikramiyeleri, emekliler için önemli bir maddi destek olacak. SGK'nın hızlı ve etkin çalışması sayesinde ödemeler zamanında yapılarak emeklilerin bayramı daha rahat geçirmesi sağlanacak.

SGK, emeklilere yönelik Kurban Bayramı ikramiyelerini ödemeye başladığını duyurdu. Bugünden itibaren hesaplara yatmaya başlayan ikramiyeler, toplamda 12 milyon emeklinin faydalanacağı önemli bir maddi destek olacak. Emekliler, hesaplarına yatırılan ikramiyeleri hemen çekebilirler.